Ontdek de Ondernemingsradar

Webinar

Ontdek de Ondernemingsradar in 30 minuten via een online webinar.

Oké, ik schrijf me in
Webinar

In onze webinars zetten we een feature in de kijker. Op een half uurtje ben je helemaal mee en krijg je nieuwe ideeën voor cijferbabbels:

  • vrijdag 28 oktober 2022 om 11:30: Forecast & tussentijdse rapportering
  • vrijdag 18 november 2022 om 11:30: Kredietdossier

Forecast & tussentijdse rapportering

In dit gratis webinar gaan we aan de slag met de tussentijdse rapportering en de forecasts uit de Ondernemingsradar. De tussentijdse rapportering visualiseert voor jou en voor je klant de up-to-date resultaten.

Vanuit deze tussentijdse resultaten maakt de forecastfeature een projectie naar de cijfers op het einde van het boekjaar. Bijv. we hebben de boekhoudcijfers tot 30 september en we willen projecteren naar het resultaat op 31 december. Handig om het resultaat einde boekjaar te kennen en te gebruiken als basis voor het berekenen van de voorafbetalingen.

Met kennis over de toekomst(cijfers) overtuig je de ondernemer van jouw meerwaarde als vertrouwde adviseur. Zo word je steeds zijn vast aanspreekpunt bij cruciale businessbeslissingen.

P.S. Interesse, maar past dit moment niet? We nemen de sessie op en sturen je nadien de opname. Dus schrijf je gerust in en bekijk het webinar wanneer het jou past!

Kredietdossier

Een kredietdossier opstellen
We kennen het allemaal: een ondernemer heeft behoefte aan een financiering en dient een kredietaanvraag in bij de bank. De bank heeft financiële data nodig en dan komt de ondernemer bij jou aankloppen. Dan mag jij, als accountant, de data bij elkaar zoeken.

In dit gratis webinar tonen we je de kredietdossiers uit de Ondernemingsradar. We verzamelen huidige, toekomstige en sectorcijfers, vullen aan met het verhaal van het bedrijf en de kredietaanvraag. Dit alles wordt in één rapport gebundeld, dat je kan doorsturen naar je klant en de bank (uiteraard hebben we overlegd met de banken over de relevante info).

Ondersteun ondernemers met het in kaart brengen van hun geplande investering en hun toekomstige cijfers. Je bouwt in geen tijd voor hen een volwaardig kredietdossier.

P.S. Interesse, maar past dit moment niet? We nemen de sessie op en sturen je nadien de opname. Dus schrijf je gerust in en bekijk het webinar wanneer het jou past!