Annelies Jansens van A-JA over haar ervaringen met de Ondernemingsradar

BESTUURDER/ACCOUNTANT – A-JA

OVER A-JA

Annelies richtte 9 jaar geleden het accountantskantoor A-JA op. Samen met haar medewerkers doet ze wat ze het liefste doet: zelfstandigen bijstaan bij hun boekhouding en hen adviseren over hun onderneming.

Annelies Jansens

Klein kantoor met een persoonlijke aanpak

Annelies en haar team focussen zich voornamelijk op kleinere zelfstandigen en KMO’s, met of zonder personeel. Zo kunnen ze meer aandacht schenken aan een persoonlijke aanpak, persoonlijke service en onderscheiden ze zich van de grotere kantoren.

“Van in den beginne zijn we selectief geweest in de keuze van onze klanten. Er moet een klik zijn. We willen onze klanten regelmatig zien of horen. Zo weten we wat er leeft in hun onderneming en kunnen we hen ook beter adviseren. Efficiëntie en positieve energie zijn heel belangrijk voor ons.”

Financiële plannen en uitkeringstesten

Annelies is ondertussen al enkele jaren klant bij Intellifin. Ze zocht destijds een tool om financiële plannen mee te maken.

“We waren naast de Ondernemingsradar ook nog een andere tool aan het testen, maar de assistentie en de mogelijkheden van de Ondernemingsradar hebben ons overtuigd om voor Intellifin te kiezen. Ondertussen gebruiken we Intellifin voornamelijk voor het financiële plan en de uitkeringstesten. Het is zo gemakkelijk in gebruik en je klant weet meteen waar hij voor staat.”

Helpdesk met een persoonlijke toets

“Wij voelen ook bij Intellifin die positieve energie en persoonlijke aanpak. Als ik een vraag of probleem heb, krijg ik meteen een telefoontje en een oplossing van Kristel. De helpdesk is super!”

“Daarnaast schrijf ik me regelmatig in voor een webinar. Daarin toont Intellifin de betreffende feature nog eens in detail en worden er ook nog andere zaken afgetoetst die interessant kunnen zijn. Maar eigenlijk moet je de tool gewoon een paar keer gebruiken en ben je er vanzelf mee weg.”

Wij onderscheiden ons, net als Intellifin, door onze positieve energie en persoonlijke aanpak.

Nòg meer testimonials?

De Cremer

Het is bijzonder leuk feedback te krijgen van de notaris en de klant dat ze zelden zo een mooi, volledig financieel plan krijgen.

Bart De Cremer
BESTUURDER – DE CREMER BV

Lees meer
Eagle Eye

Met de grafieken van Intellifin, kan je perfect visueel voorstellen waaraan het geld werd besteed.

Thomas Raeymaekers
Eigenaar & zaakvoerder – Eagle Eye Tax Accountancy

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak