Nick Verheyden van VVH&P over de Ondernemingsradar

zaakvoerder - VVH&P

Over VVH&P

VVH&P Accountants & Belastingconsultenten is de partner, waakhond, adviseur, begeleider en inspiratiebron voor de financiën en fiscaliteit van kleine en grote ondernemingen. Om zijn dienstverlening te versterken en klanten hun cijfers beter te laten begrijpen, kiest het kantoor voor de Ondernemingsradar van Intellifin.

Nick Verheyden

Aangename kennismaking

Nick Verheyden: “Zo’n twee jaar geleden ontving ik een mailing over de Ondernemingsradar. Die vond ik zo interessant dat ik contact heb opgenomen met Intellifin. De kennismaking met de tool bevestigde al het positieve dat ik in de mailing en online gelezen had. Daarom heb ik niet getwijfeld om een abonnement te nemen.”

Tijdbesparende tool

“Ik vind het een echte meerwaarde dat je snel de cijfers van een klant kunt ingeven in de Ondernemingsradar. Dat gebeurt vrijwel live dankzij de koppeling met onze Silverfin-software. Zo bespaar je veel tijd en kun je snel financiële analyses maken.”

“Vroeger was een boekhouder of accountant een geschiedenisschrijver. Dankzij de Ondernemingsradar werken we nu ook proactiever. Je kunt simulaties maken en meteen de impact van bepaalde beslissingen visualiseren. Of een bedrijf vergelijken met een conculega of de algemene prestaties in de sector. Dat levert waardevolle informatie op en helpt onze klanten om doordachtere beslissingen te nemen.”

Weinig vragen

“Hoe ik de ondersteuning van Intellifin zou omschrijven? Als heel goed! Hoewel we hen eigenlijk weinig nodig hebben. De tool is zo gebruiksvriendelijk dat alles zichzelf uitwijst en we weinig vragen hebben. Maar als we toch een vraag hebben, dan krijgen we snel een antwoord.”

Meerwaarde blijven bieden

“Intellifin kent de behoeften van boekhouders en accountants. Ze weten wat er leeft op de markt en spelen daar met nieuwe modules op in. Een voorbeeld? De startersplannen waarmee we nu gemakkelijk financiële plannen kunnen maken die conform de nieuwe wetgeving zijn. Zo blijft Intellifin meerwaarde bieden. En als ze een nieuwe module lanceren, koppelen ze daar een opleiding aan. Dat is een efficiënte manier om snel met een nieuwe module aan de slag te kunnen.”

Nòg meer testimonials?

VP Accountants

De Ondernemingsradar laat ons toe om op een vlotte en eenvoudige manier data-analyses uit te voeren, zonder dat we zelf alle cijfers moeten verzamelen.

Jan Van Cauwenbergh
Vennoot - VP Accountants

Lees meer
HLB

De mogelijkheid om publieke informatie te koppelen met je eigen interne gegevens maakt van de Ondernemingsradar zo’n krachtige tool.

Wladimir Vanderbauwede
Senior Partner - HLB Belgium

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak