Ellen Loots van ADE Consultants, over de Ondernemingsradar

Oprichter van ADE Consultants

Over ADE Consultants

Ellen Loots richtte 10 jaar geleden ADE Consultants op: “Ik ben een self-made woman en richtte het kantoor op vanaf nul”, zegt ze.

ADE consultants focust op de kleinere kmo en starters. Het cliënteel is dan ook zeer jong en heeft, zoals Ellen zelf, hun zaak vaak vanaf nul opgestart. Ondertussen bestaat ADE Consultants uit een unieke groep van 7 vrouwen. Elk van hen behartigt de boekhouding van hun toch wel divers cliënteel dat bestaat uit klanten uit de horeca, bouw, managementvennootschappen, retail enz.

Ellen Loots

Mond-tot-mondreclame

Ellen Loots: “We hebben Intellifin leren kennen door collega-accountants. Op een evenement zeiden ze ons dat we zeker eens bij hun stand moesten langsgaan, we mochten dat niet laten passeren. Zo gezegd, zo gedaan en zo is de bal aan het rollen gegaan.”

Startersplannen en kredietdossiers

“Wij zijn een heel jong kantoor: 80% van onze ondernemers is onder de 35 jaar en 70% ervan zijn starters. Net daarom gebruik ik Intellifin vooral voor het maken van startersplannen en voor kredietdossiers.”

“Bijkomend gebruiken we de tool ook voor het Waarderen en het Jaarrapport. Ik ben dan ook een heel grote fan van de sterretjes. Die visuele weergave maakt het voor de ondernemer duidelijk en to-the-point, voor hem moet het immers vooruit gaan. Zo hadden wij een klant die tijdens een jaarbespreking behoorlijk verschoot toen we aan het personeelsrendement kwamen. Dankzij de visuele weergave zag hij in een oogopslag hoe weinig elk personeelslid opbracht. Deze visuele weergave is uniek op de markt.”

De visuele weergave van de rapportering is uniek op de markt, het is duidelijk en to-the-point voor de ondernemer.

Hartelijk en warm

“De samenwerking met Intellifin is echt top, ze zijn altijd bereikbaar als ik een supportvraag heb of ergens vastloop en zoeken altijd mee naar een oplossing. Wij streven in ons kantoor zelf naar een toegankelijke en persoonlijke uitstraling. Intellifin hanteert dezelfde waarden en dat voelt heel vertrouwd aan, het is hartelijk en warm.”

Nòg meer testimonials?

A-count

Dankzij Intellifin profileren we ons nog meer als ondernemer die tegen een ondernemer spreekt.

Koen Vanhoutteghem
Partner - A-count

Lees meer
VP Accountants

De Ondernemingsradar laat ons toe om op een vlotte en eenvoudige manier data-analyses uit te voeren, zonder dat we zelf alle cijfers moeten verzamelen.

Jan Van Cauwenbergh
Vennoot - VP Accountants

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak