Marino Elens van Arcanus over de Ondernemingsradar

Zaakvoerder-accountant - Arcanus

Over Arcanus

Met zijn uitgebreide expertise, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak is Arcanus de vertrouwenspersoon van kleine en grote bedrijven voor hun boekhoudkundige, fiscale en juridische zaken. Om cijfers overzichtelijk en begrijpelijk voor te stellen aan hun klanten, gebruikt het team van zaakvoerder-accountant Marino Elens de Ondernemingsradar.

Marino Elens

Gecharmeerd door de mogelijkheden

Marino Elens: "Ik heb de Ondernemingsradar van Intellifin leren kennen op het congres Forum 2.0 dat Hogeschool PXL en de Limburgse Vereniging van Accountants, Bedrijfsrevisoren, Belastingconsulenten, Boekhouders, Fiscalisten en aanverwante economische en juridische beroepen (LVAB) organiseerden. Ik was meteen gecharmeerd door de mogelijkheden van de radar. Daarom heb ik ook contact opgenomen met Intellifin."

Heel gebruiksvriendelijke tool

"De mensen van Intellifin zijn de Ondernemingsradar bij ons komen voorstellen. Daarna mochten we de tool een tijdje proberen. De grote gebruiksvriendelijkheid van de Ondernemingsradar viel ons tijdens die testperiode heel erg op. Vaak lijken tools tijdens de presentatie eenvoudig te gebruiken. Maar als je er dan zelf mee aan de slag moet gaan, blijkt dat toch tegen te vallen. Dat is met de Ondernemingsradar niet het geval."

De Ondernemingsradar is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool die je toelaat om tijdens gesprekken met klanten simulaties te maken en prognoses te doen.

Overzichtelijke presentatie

"We zitten minstens twee keer per jaar met elke klant rond de tafel om zijn cijfers te bespreken. De Ondernemingsradar schuift dan ook altijd aan. Want die gebruiken we om de cijfers op een overzichtelijke en begrijpelijke manier aan onze klanten te presenteren. Ook de mogelijkheid om snel de vergelijking met conculega’s te maken, is een absolute meerwaarde. Die gegevens spreken onze klanten erg aan."

Geen Chinees

"Voor ondernemers zijn hun cijfers vaak Chinees. Ze zien ze wel staan, maar ze hebben het raden naar hun betekenis. De Ondernemingsradar maakt cijfers heel tastbaar en laat ondernemers inzien hoe het gaat met hun zaak."

Tijd besparen

"Nog een voordeel van de Ondernemingsradar? Je bespaart er tijd mee. De tool laat je toe om in je gesprekken met klanten simulaties te maken. Als een klant bijvoorbeeld de impact van extra personeel op zijn kosten wil kennen, of wil weten wat de gevolgen van een omzetstijging of -daling zijn, dan kun je dat bij wijze van spreken met een druk op de knop achterhalen. Vroeger moest je aan het rekenen slaan om je klanten die antwoorden te geven. Die tijd is dankzij de Ondernemingsradar voorbij."

Nòg meer testimonials?

HLB

De mogelijkheid om publieke informatie te koppelen met je eigen interne gegevens maakt van de Ondernemingsradar zo’n krachtige tool.

Wladimir Vanderbauwede
Senior Partner - HLB Belgium

Lees meer
Deloitte

Na een grondig marktonderzoek koos Deloitte bewust voor de Ondernemingsradar van Intellifin. Ze lossen de verwachtingen die ze creëren echt in. Soms overtreffen ze die zelfs!

Frederick Martens
Manager - Deloitte Accountancy

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak