Frederick Martens van Deloitte over de Ondernemingsradar

Manager - Deloitte Accountancy

Frederick Martens

Een bewuste keuze na grondig marktonderzoek

“Voordat Deloitte zo’n pakket kiest, wordt er eerst een grondig marktonderzoek gedaan. We gaan na welke programma’s er bestaan en welke mogelijkheden ze bieden. Intellifin overtuigde Deloitte met de demo die ze ons toonden. We konden de Ondernemingsradar heel vlot koppelen aan onze interne systemen. Ook heel fijn is dat het pakket in de cloud staat, waardoor we het altijd en overal kunnen raadplegen en gebruiken.”

Duidelijke visuele voorstelling

“We willen onze klant een meerwaarde bieden door onze financiële analyse sterk visueel voor te stellen. Met deze tool kunnen we ratio’s en keyparameters rond marge en procentuele vergelijkingen heel inzichtelijk maken, zodat de bedrijfsleider en zijn team hier echt iets aan hebben. De Ondernemingsradar is voor ons een handig dashboard.”

Na een grondig marktonderzoek koos Deloitte bewust voor de Ondernemingsradar van Intellifin. Ze lossen de verwachtingen die ze creëren echt in. Soms overtreffen ze die zelfs!

Adviesgesprek met extra body

“Omdat Intellifin een koppeling heeft met de Nationale Bank, kunnen ze de gegevens van alle ondernemingen benutten. Dat levert heel interessante informatie op die de bespreking met je klant extra body geeft. De klant kan zijn positie vergelijken met die van zijn concurrent. Hij kan ook een vergelijking vragen met een bepaalde onderneming. Daardoor is de Ondernemingsradar een echte meerwaarde voor een gesprek met de klant. Het levert vaak een boeiende discussie op!”

Naslagwerk met drie centrale punten

“Wij groeien zelf ook in de manier waarop we de Ondernemingsradar inzetten. Zo halen we tegenwoordig bijvoorbeeld drie centrale punten uit het rapport die we met de klant bespreken. Dat kan gaan over allerlei dingen: van verkoopmarge of personeelskosten tot de structuur van de balans. We bekijken dat per klant. Op het einde van het gesprek geven we het rapport mee als naslagwerk.”

Voortdurende verbetering

“Intellifin blijft meedenken en zijn product aanpassen aan onze behoeften. Ze staan open voor verbeteringen. Elke vernieuwing wordt vlot geïntegreerd en is direct toepasbaar. Als ze dus iets wijzigen, dan is het ook meteen goed. Onmiddellijk levert dat nieuwe interessante data op. Trouwens, als ze beloven dat de Radar iets kan, dan klopt dat ook altijd. Ze lossen de verwachtingen die ze creëren echt in. Soms overtreffen ze die zelfs!”

Andere tools presteerden minder

“Ik beveel de Ondernemingsradar zeker aan. Ik ben er zelfs een voorstander van om deze tool te gebruiken in al onze kantoren. In het verleden hadden we ook wel financiële tools, maar die konden niet de prestaties leveren die de Ondernemingsradar ons biedt.”

Nòg meer testimonials?

Arcanus

De Ondernemingsradar is een bijzonder gebruiksvriendelijke tool die je toelaat om tijdens gesprekken met klanten simulaties te maken en prognoses te doen.

Marino Elens
Accountant - Arcanus

Lees meer
L-door

Ik ben echt onder de indruk van de sectoranalyses die je kunt maken met de Ondernemingsradar. In enkele kliks breng je je concurrenten perfect in kaart.

Patrick Donckier
Financieel manager - L-door

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak