Patrick Donckier van L-Door over de Ondernemingsradar

Financieel manager - L-door

Patrick Donckier

Geweldige sectoranalyse

Patrick kwam via een seminar van DBFact in contact met de Ondernemingsradar. Patrick: “Kristel Hermans van Intellifin kwam de Ondernemingsradar bij ons voorstellen. Ik was meteen enthousiast, vooral over de sectoranalyses die je kunt maken met de radar. In enkele kliks breng je je concurrenten in kaart en kun je jezelf vergelijken met anderen. De tool vergelijkt je rendabiliteit met die van je sectorgenoten. Sinds kort dienen we onze volledige balans in. We zullen ons binnenkort dus nog uitgebreider met andere bedrijven kunnen vergelijken.”

Ratio’s verbeteren

“De informatie van de Ondernemingsradar laat je toe om dieper in te zoomen op bepaalde situaties. Je kunt je resultaten vergelijken met de mediaan en ontdekken waarin je beter of slechter presteert dan je conculega’s. Zo kun je je ratio’s verbeteren door tussen de regels de juiste hefbomen uit de radar te halen.”

“Ik ben echt onder de indruk van de sectoranalyses die je kunt maken met de Ondernemingsradar. In enkele kliks breng je je concurrenten perfect in kaart.”

Onderbouwde budgetplanning

“De Ondernemingsradar is ook een handig instrument om je budgetten op te maken. Standaardsimulaties tonen je het effect van bepaalde maatregelen. Welke invloed hebben investeringen en aanwervingen op je financiën? Wat betekent het voor je cashflow als je je klanten sneller laat betalen? De radar brengt het helder in beeld.”

Op sectorniveau

“Met andere vergelijkbare tools op de markt kun je ondernemingen met elkaar vergelijken, maar je kunt er geen vergelijking op sectorniveau mee maken. Dat kan wel met de Ondernemingsradar en dat vind ik een enorme meerwaarde. Ik heb de radar dan ook al aan verschillende ondernemers aanbevolen. Ze waren net zoals ik heel enthousiast. Al geef ik wel toe dat ik deze tool liever niet aanbeveel aan mijn sectorgenoten. Want dan snijd ik mezelf in de vingers. ;-)”

Nòg meer testimonials?

Deloitte

Na een grondig marktonderzoek koos Deloitte bewust voor de Ondernemingsradar van Intellifin. Ze lossen de verwachtingen die ze creëren echt in. Soms overtreffen ze die zelfs!

Frederick Martens
Manager - Deloitte Accountancy

Lees meer
Lerobel

De Ondernemingsradar is een handige tool met veel mogelijkheden. Ik hoop in de toekomst meer tijd te hebben om het volledige potentieel te ontdekken.

Rolf Breugelmans
Controller - Lerobel

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak