Guy Depoortere van Fibo Consult over de Ondernemingsradar

Zaakvoerder - Fibo Consult

Over Fibo Consult

Fibo Consult uit Kortrijk is een expert in accountancy, fiscaliteit en familiale overdracht van ondernemingen. Ze fungeren als raadgever, klankbord en vertrouwenspersoon van zelfstandige ondernemers, kmo’s en grote bedrijven. Om een helder eerste overzicht te hebben van het financiële DNA van een bedrijf, gebruiken zaakvoerder Guy Depoortere en zijn team de Ondernemingsradar van Intellifin.

Snel een helder overzicht

"Ik was jaren geleden op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool om snel een helder overzicht te hebben van de financiële toestand van een bedrijf. Via een web search kwam ik bij Intellifin terecht. Sindsdien zijn we bij Fibo Consult een trouwe gebruiker."

Onderscheidende tool

"De Ondernemingsradar onderscheidt zich op een aantal vlakken. Je vindt er niet alleen overzichtelijke visuele voorstellingen van de solvabiliteit, rentabiliteit en financiële evolutie van een bedrijf, je kunt ook gegevens die je zelf verwerkt hebt integreren in de tool. Daarnaast biedt de Ondernemingsradar je de mogelijkheid om simulaties te maken en bedrijven binnen een bepaalde sector te benchmarken. Je kunt zelfs binnen een sector een bepaalde vergelijkingsscope instellen. En met de waarderingsmodule heb je snel een eerste indruk van de waarde van een bedrijf."

Intellifin houdt de vinger aan de pols en past de Ondernemingsradar regelmatig aan, zodat die nog meer beantwoordt aan de noden van de gebruikers.

Blijven beantwoorden aan noden

"Ik ben vanaf het prille begin een gebruiker van de Ondernemingsradar en heb de tool zien evolueren. Intellifin houdt de vinger aan de pols en past regelmatig de Ondernemingsradar aan, zodat die nog meer beantwoordt aan de noden van de gebruikers. Is er een nieuwe ontwikkeling? Dan nemen ze contact met je op om die toe te lichten."

Tevreden klant

"De Ondernemingsradar is een bijzonder bruikbare tool voor cijferberoepers. Hij is gemakkelijk te gebruiken en biedt ons alles wat we nodig hebben om snel een goed beeld te hebben van potentiële partners, leveranciers of bedrijven die onze klanten graag willen overnemen. Ik ben er erg tevreden over."

Nòg meer testimonials?

Lerobel

De Ondernemingsradar is een handige tool met veel mogelijkheden. Ik hoop in de toekomst meer tijd te hebben om het volledige potentieel te ontdekken.

Rolf Breugelmans
Controller - Lerobel

Lees meer
FiscaCoach

De Ondernemingsradar is heel gemakkelijk om simulaties te maken en laat je toe om resultaten overzichtelijk te visualiseren.

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak