Rolf Breugelmans over de Ondernemingsradar

Controller - Lerobel

Over Lerobel

Lerobel, de pionier in glasverwerking uit Hasselt, gebruikt de Ondernemingsradar van Intellifin om de kredietwaardigheid van potentiële klanten, leveranciers en partners te checken.

Weten met wie u samenwerkt

"Op dit moment schakelen we de Ondernemingsradar vooral in om na te gaan hoe kredietwaardig de partijen zijn met wie we willen samenwerken. Dat kunnen potentiële klanten maar ook leveranciers zijn. We willen weten met wie we in zee gaan. De Ondernemingsradar leert het ons op een snelle en overzichtelijke manier."

Visuele tool

"De troeven van de Ondernemingsradar? De visuele voorstellingen. Je hebt in één oogopslag een duidelijk beeld van de kredietwaardigheid van een bedrijf. Bovendien is het mogelijk om de ondernemingsgeschiedenis en huidige mandaten van zaakvoerders te checken. En dat is zeer nuttige informatie."

De Ondernemingsradar is een handige tool met veel mogelijkheden. Ik hoop in de toekomst meer tijd te hebben om het volledige potentieel te ontdekken.

Forecasts maken

"Mijn overvolle agenda heeft mij er tot nog toe van weerhouden om de mogelijkheden van de tool optimaal te gebruiken. Daar ga ik in de toekomst werk van maken. Vooral de mogelijkheid om forecasts te maken en meteen een antwoord te krijgen op je ‘wat als?’-vragen, biedt zeker een meerwaarde. Ik wil de Ondernemingstool in de toekomst inschakelen in onze budgetteringen."

Snelle reactie

"De tool is zo gebruiksvriendelijk dat ik nog nauwelijks de ondersteuning van Intellifin nodig heb gehad. Als ik toch een vraag heb, krijg ik altijd snel een antwoord. Ik ben over de hele lijn tevreden over onze samenwerking en kan de Ondernemingsradar aan iedereen aanbevelen!"

Nòg meer testimonials?

L-door

Ik ben echt onder de indruk van de sectoranalyses die je kunt maken met de Ondernemingsradar. In enkele kliks breng je je concurrenten perfect in kaart.

Patrick Donckier
Financieel manager - L-door

Lees meer
Fibo Consult

Intellifin houdt de vinger aan de pols en past de Ondernemingsradar regelmatig aan, zodat die nog meer beantwoordt aan de noden van de gebruikers.

Guy Depoortere
Zaakvoerder - Fibo Consult

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak