Annabelle De Block van Fidimo Partners over haar ervaringen met de Ondernemingsradar

BESTUURDER FIDIMO PARTNERS

OVER FIDIMO PARTNERS

Al meer dan 30 jaar kunnen eenmanszaken, vennootschappen, bijberoepers, hoofdberoepers en vzw’s terecht bij accountantskantoor Fidimo Partners. Het kantoor werd opgericht door haar stiefvader, maar ondertussen leidt Annabelle samen met Chena het kantoor al enkele jaren vol overtuiging en passie.

Annabelle De Block

Aanstekelijk enthousiasme

Annabelle was niet per se op zoek naar een adviestool zoals Intellifin. Maar op Forum For the Future werd ze aangetrokken door het enthousiasme van Kristel en haar team.

“Kristel gaf ons ter plaatse een demo en ik was meteen overtuigd van de meerwaarde van het programma.”

Financieel plan wettelijk in orde

“Wij gebruiken Intellifin voor het maken van financiële plannen. Het Startersplan is wettelijk in orde en het bevat alle nodige elementen. Ik kan het met een gerust hart ondertekenen omdat ik weet dat het voldoet aan alle voorwaarden.”

Aangename partner, op elk vlak

“Je voelt dat Kristel haar werk met passie doet en zo ben ik ook. Intellifin is een aangename partner, op elk vlak. Heb je een vraag of zit je vast, dan krijg je meteen antwoord en je wordt er met respect behandeld. En het feit dat ze me de vraag durven stellen wat ik van de tool vind, vind ik ook belangrijk. Voor mij is het antwoord alleen maar positief.”

Intellifin wordt met passie geleid en zo ben ik ook. Dat maakt een uitstekende match!

Nòg meer testimonials?

Fiscalon

In plaats van de standaard grijze cijfermatige jaarrapporten, sturen we nu de visueel duidelijke rapporten van Intellifin naar onze klanten.

Gunter Vanhasbroeck
BEDRIJFSLEIDER – FISCALON

Lees meer
BizSmart

We grijpen automatisch terug naar Intellifin. Dat is voor ons een belangrijke maatstaf voor goede software.

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak